Ajankohta

23.5.2019 16:00 – 23.5.2019 17:30

Paikka

Webinaari, oma tietokone

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

Verkostojen ja erilaisten tiimien johtaminen kuuluu monen työnkuvaan, vaikkei työskentelisikään johto- tai esihenkilöasemassa. Miten työn tekeminen ja organisaatiot ovat muuttumassa? Miksi työn tekemiseen tarvitaan verkostoja? Miten verkostojohtamisesta siirrytään oppivien tiimien kehittämiseen? Koulutuksessa pohditaan myös oman työn johtamista perustana tiimien ja ihmisten johtamiselle: miten vahvistaa yhteistyösuhteita ja rakentaa yhteisöllisyyttä myös monipaikkaisessa työympäristössä?

Kouluttajana tutkimuspäällikkö Katri Valkokari, VTT. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus organisaatioiden ja verkostojen kehittämisestä eri toimialojen asiakasyritysten kanssa. https://www.linkedin.com/in/katrivalkokari/

 

Webinaari on osa YKAN:n Agronomiliiton ja Loimun esihenkilövalmennusta, mutta myös muut kuin valmennukseen osallistuvat YKAn jäsenet voivat osallistua webinaariin.

HUOM! Varsinainen webinaarilinkki lähetetään osallistujille sähköpostitse pari päivää ennen webinaaria, viimeistään edeltävänä päivänä!

Lisätietoja: Heini Hult-Miekkavaara, heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi p. 010 231 0365.

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

 

 

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.