Ajankohta

30.10.2019 16:00 – 30.10.2019 17:00

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Webinaari tai verkkokoulutus
← Takaisin

 

Työnhakutaidoista on puhuttu jo pitkään, ja yhä useammin niissä painottuu netin ja sosiaalisen median käyttö. Urakyvykkyydet ovat paljon muutakin ja ovat tarpeen muulloinkin kuin akuutissa työnhakuvaiheessa. Mitä monimuotoisempi ja kompleksimpi työmaailmamme on, sitä monipuolisempia urakyvykkyyksiä tarvitsemme. Viimeistään tekoäly on tehnyt näistä netti- ja somenäppärien hyveistä jokaisen asiantuntijan välttämättömyyksiä. 

Tervetuloa webinaariin, jossa katsotaan, mitä nämä digitaaliset urakyvykkyydet ovat, ja miten niitä voi helposti itse kasvattaa. Voit pohtia omaa suhdettasi asiantuntijana esiintymiseen digitaalisessa maailmassa. Webinaari soveltuu sekä kokeneille somettajille että ensimmäisiä digitaalisia askeleitaan ottaville.

 

Asiantuntijana on osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara Yhteiskunta-alan korkeakoulutetuista. Heinillä on lähes 20 vuoden kokemus korkeastikoulutettujen ja opiskelijoiden sparraamisesta ja valmentamisesta erilaisissa uratilanteissa. Tuona aikana hän on erityisesti perehtynyt sosiaalisen median käyttöön asiantuntijuuden esilletuomisessa ja työnhaussa, sekä työn muutokseen ja tulevaisuuden osaamistarpeisiin. Heini on VTM (sosiaalipsykologia), ratkaisukeskeinen valmentaja (HY) ja Brain Based Coach (Neuroleadership Group). Hän suorittaa parhaillaan uraohjauksen ammatillista erikoistumiskoulutusta. Ennen YKAa Heini työskenteli Tekniikan Akateemiset TEKissä ja Suomen Ekonomeissa. Hän on kokenut ja selkeä kouluttaja.

Webinaari järjestetään yhteistyössä Lakimiesliiton kanssa.

HUOM! Varsinainen webinaarilinkki lähetetään osallistujille sähköpostitse pari päivää ennen webinaaria, viimeistään edeltävänä päivänä!

Lisätietoja: Heini Hult-Miekkavaara, heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi p. 010 231 0365.

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.