Ajankohta

30.9.2019

Paikka

Oma tietokone

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

 

Kiitos valtaisasta mielenkiinnosta! Valmennus on valitettavasti täynnä. Seuraava alkaa 25.11.

 

Valmennuksen aikana opit, mistä piilotyöpaikoissa on kyse ja mitkä ovat tehokkaita piilotyönhaun keinoja.

Valmennuksessa on läsnä uravalmentaja. Osallistujat voivat myös keskustella keskenään verkkoalustalla. 

Verkkovalmennus sisältää viisi opiskelupäivää. Uudet aineistot ilmestyvät käyttöösi kahden viikon aikana seuraavasti:

  • ma 30.9.
  • ke 2.10.
  • pe 4.10.
  • ma 7.10.
  • ke 9.10.

Saat sähköpostiisi linkin verkkoalustaan, kun valmennus alkaa. Saat myös tiedon jokaisen uuden opiskelupäivän avautumisesta sähköpostiisi ja voit itse päättää, mihin aikaan kunakin päivänä käyt aineistot läpi. Tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Valmennuksen on tuottanut yhteistyössä kuusi akavalaista liittoa.

Tämä valmennus kokonaan suoritettuna täyttää viiden päivän aktiivisuusehdon 65 päivän seurantajakson aikana edellyttäen, että tarkastelujaksosi on alkanut 1.4.2019 jälkeen. Kussakin opiskelupäivässä on kerrottu, mitä tehtäviä siihen sisältyy. YKA antaa valmennuksen kokonaan suorittamisesta todistuksen aktiivisuudesta. Todistus tulee itse toimittaa etuuden maksajalle eli työttömyyskassa Erkoon tai Kelalle. 

Lisätietoja Aktiivimallista: https://www.yhteiskunta-ala.fi/edut-ja-palvelut/tyottomyysturva/aktiivimalliohjeet/

Lisätietoja: Osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

Vinkkejä verkkovalmennukseen!

  • Aseta itsellesi tavoite, joka auttaa juuri sinua saamaan parhaan hyödyn valmennuksesta. Auta itseäsi pääsemään siihen konkreettisilla toimenpiteillä, mm. varmistamalla omaa aikaa valmennukselle.
  • Paneudu sisältöihin. Mieti, miten materiaali suhteutuu sinun tilanteeseesi. Tee tehtävien lisäksi muistiinpanoja sinulle sopivalla tavalla. Täydennä aihetta omilla ajatuksillasi ja tiedoillasi.
  • Tee kaikki harjoitukset. Olemme tehneet ajatustyösi avuksi erilaisia tehtäviä. 
  • Kokeile oivaltamaasi käytännössä. Toimi aktiivisesti ja hyödynnä oppimaasi eri tavoin ja erilaisissa tilanteissa - myös sellaisissa, jotka eivät liity työnhakuun.
  • Osallistu keskusteluun. Usein valmennuksen paras sisältö syntyy pohdinnoissa muiden osallistujien kanssa. Voit osallistua anonyymisti, mutta jakamalla vinkkejä ja ajatuksia saat itsellesikin uutta ajateltavaa. Ryhmän tuki auttaa sinua saavuttamaan oman tavoitteesi.
Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.