Ajankohta

15.8.2019 23:59 – 31.12.2019 23:59

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Koulutus
← Takaisin

Koulutuksen aloittamisessa on tauko 12.10. - 21.10. Voit ilmoittautua koulutukseen, mutta tuona aikana emme valitettavasti tee uusia käyttäjäprofiileja. Jos ilmoittaudut tuona aikana, teemme sinulle profiilin koulutusalustalle vasta 21.10.  

 

Koulutuksen aikana opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan osaamistasi.

Koulutus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan - tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Valmennuksen on tuottanut yhteistyössä kuusi akavalaista liittoa.

HUOM! Tämä koulutus ei ole aktiivimallikelpoinen. Aktiivimallikelpoinen valmennus, jossa on mukana uravalmentaja, järjestetään seuraavan kerran loppuvuodesta (ajankohta tarkentuu).

Koulutukseen sisältyy viisi moduulia, jotka suosittelemme käymään läpi seuraavassa järjestyksessä:

  • Mitä osaaminen on?
  • Muiden tunnistama osaaminen
  • Katse tulevaisuuteen
  • Osaamisen sanoittaminen
  • Mitä seuraavaksi?

Koulutus suositellaan tehtäväksi n. kahden viikon aikana. Alusta sulkeutuu 31.12.2019. Materiaalit ja oma työskentely on mahdollista ottaa talteen.
 

Saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Sen jälkeen sinulle tehdään oma profiili verkkokoulutusalustalle, jonne saat erikseen sähköpostitse linkin. Kirjauduthan sisään profiiliisi kahden viikon kuluessa sen saatuasi. 

Lisätietoja: Osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Ilmoita joko jäsennumerosi tai syntymäaikasi jäsenyyden tunnistamiseksi.