Ajankohta

24.10.2019 17:00 – 24.10.2019 19:00

Paikka

YKAn toimisto, Mikonkatu 8 A, 9. krs

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

Oman asiantuntemuksen ilmaiseminen lyhyessä ajassa on usein haastavaa. Lisäksi täytyy muistaa kuulijoiden mielenkiinnon herättäminen ja sen ylläpito motivoivasti ja vaikuttavasti. Oman asiantuntemuksen tiiviillä ja napakalla esittämisellä voidaan vakuuttaa kuulija.

Tässä Suomen Puheopiston ydinviestin kiteyttämiseen ja vakuuttavaan puhumiseen keskittyvässä valmennuksessa pohdimme, kuinka viestin saa perille lyhyessäkin ajassa. Napakan puheenvuoron toteuttamista pääset kokeilemaan käytännössä minuuttiharjoituksella.

 

Kouluttajana toimii Suomen Puheopiston vuorovaikutuskouluttaja Marsa Bäck. Marsa on esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen, puheen sekä äänenkäytön kouluttaja. Marsalla on kokemusta kouluttamisesta useamman vuosikymmenen ajalta. Suomen Puheopiston toimitusjohtajana hän on toiminut vuodesta 2003 lähtien. Hän on erikoistunut vaikeisiin vuorovaikutustilanteisiin, johtamisviestintään ja äänenkäyttöön. Hän käsittelee aiheita käytännönläheisesti ja innostavasti. Marsan ohjauksessa ovat valmennettavat saaneet uusia oivalluksia ja käytännön ohjeita.

Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen. 

Osallistujia mahtuu mukaan enintään 30. 

Huom! Saat ilmoittautuessasi kuittausviestin koulutuksesta sähköpostiisi. Säilytä kuittaus huolellisesti, sillä mahdollinen koulutuksen peruuttaminen tapahtuu kuittausviestistä löytyvällä linkillä.


Koulutukset ovat YKAn jäsenille ilmaisia. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä etukäteen viimeistään 2 päivää ennen tilaisuutta. No show'sta veloitamme 50 euroa.

Lisätietoja: Heini Hult-Miekkavaara, heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi p. 010 231 0365.

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.