Ajankohta

27.8.2019 09:00 – 27.8.2019 16:00

Paikka

Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere
← Takaisin

Miksi palvelumuotoilu on pinnalla? Mitä palvelumuotoilu käytännössä on ja miksi siitä puhutaan joka alalla? Mitä on palvelumuotoilun teoria ja prosessit? Miten näitä oppeja voidaan käytännössä työnhaussa hyödyntää ja soveltaa?

Valmennuspäivässä on käytännönläheinen ote palvelumuotoilun käsitteen avaamiseen ja oman työnhaun kehittämiseen. Osallistujille on luvassa sekä teoriaa että käytännön toiminnallisia harjoituksia.

Valmentajana toimiva kokenut ja pidetty uravalmentaja ja henkilöstön kouluttaja Kiril Mattila Spring House Oy:stä johdattaa osallistujat palvelumuotoilun maailmaan työnhaun näkökulmasta. Kiril on toiminut valmennus – ja kehitystehtävissä henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 lähtien. Nykypäivänä Kiril valmentaa lähinnä eri yritysten henkilöstöä, esimiehiä ja työyhteisöjä muun muassa myynnin, asiakaspalvelun, palvelumuotoilun ja tiimityöskentelyn sekä johtamisen teemoilla. Hänellä on kuitenkin myös laaja kokemus uravalmennuksesta niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Kirilin valmennukset on toiminnallisia ja innostavia. Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan viimeistään 20.8. klo 12 mennessä Uratehtaan kautta: https://uratehdas.fi/tapahtumat/palvelumuotoilu-tyonhakijan-tyokalupakissa/

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.