Ajankohta

28.4.2020 09:00 – 28.4.2020 12:00

Paikka

Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

 

Mikä on työhaastattelun rooli koko rekrytointiprosessia ajatellen? Miten korkeakoulutettujen työnhakijoiden on hyvä valmistautua työhaastatteluun jo hakemusta kirjoittaessa sekä lähempänä itse haastattelua? Millaiset asiat edesauttavat työhaastatteluun pääsemistä sekä itse haastattelutilanteessa menestymistä? Millaisia erilaisia haastattelumenetelmiä käytetään ja mitä niistä saadaan irti? Millainen on työhaastattelun perusrakenne ja millaisiin kysymyksiin hakija törmää useimmiten työhaastattelun aikana?

Valmennuksen tavoitteena on työnhaun tukeminen lisäämällä tietoa työhaastattelusta ja oman osaamisen esille tuomisesta haastattelutilanteessa. Tärkeänä elementtinä valmennuksessa ovat käytännön kokemukset työhaastattelutilanteista, niin ammattihaastattelijalta kuin valmennukseen osallistuvien kokemukset omista työhaastatteluista.

Kouluttajana toimii Jarkko Sipiläinen, MPS-Yhtiöt.  Jarkko on kauppatieteiden maisteri ja kokenut Pirkanmaan rekrytointien asiantuntija, jonka ydinosaamisiin kuuluvat oikeiden osaajien löytäminen, työhaastatteluprosessien läpivienti, esimiesten ja työyhteisöjen valmentaminen sekä työnhakijoiden tukeminen työnhakutilanteessa.

Ilmoittautuminen Uratehtaan kautta: https://uratehdas.fi/tapahtumat/onnistu-tyohaastattelussa-3/

Koulutuksen järjestää Pirkanmaalla toimiva Uratehdas. Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville. YKA on Uratehtaan jäsenjärjestö ja Uratehtaan koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia. 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.