Ajankohta

27.5.2020 09:00 – 27.5.2020 12:00

Paikka

Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

Työnhakijan arki on haastavaa ja keskittymiskyky on usein koetuksella. Aktiivinen työnhaku on onnistumisten ja pettymysten vuoristorataa. Sekä oman mielen sisäisiä että ulkoisia paineita riittää.   Miten pidän yllä työnhakuvirettäni? Miten johdan itseäni onnistumaan työnhaussa? Tietoinen oman mielen johtaminen on monelle se tärkeä puuttuva tekijä työnhaussa. Tämä koulutus auttaa sinua johtamaan itseäsi ja saat tutkittua tietoa mielen toiminnasta. Saat myös käytännön konkreettisia vinkkejä ja harjoituksia parempaan keskittymiseen ja vuorovaikutukseen. Perehdymme aivojen toimintaan ja tutkimme muutamia myyttejä liittyen keskittymiseen ja moniajoon.

 

Koulutuksen teemoja:

  • Tehokkaan mielen matriisi
  • Tasapainoisen mielen strategiat
  • Käytännön harjoituksia
  • Oma suunnitelma ja siihen sitoutuminen

Valmennus on ratkaisukeskeinen, osallistava, rohkaiseva ja osallistujien omaa osaamista arvostava. Koulutuksen on tarkoitus toimia osallistujille ajatusten herättäjänä, tiedon jakajana ja oivalluttaa konkreettisesti henkilökohtaista tavoitetta kohti. Edessä on vuorovaikutteinen aamupäivä, keskustelemme ja teemme asioita käytännössä. Ota siis mukaan paperia, kynää ja kalenterisi.

Valmentajana toimii Erja Mäkilä, joka on työelämän mindfulness kouluttaja ja kokenut uravalmentaja. Erja on itsekin kokenut työttömyyden ja on harjoittanut mindfulnessia noin 10 vuoden ajan. Erja haluaa auttaa ihmisiä luomaan merkityksellistä ja tasapainoista työelämää.

 

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 20.5.

Ilmoittautuminen Uratehtaan kautta: https://uratehdas.fi/tapahtumat/mindfulness-mielen-voimaa-tyonhakuun-2/

Koulutuksen järjestää Pirkanmaalla toimiva Uratehdas. Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville. YKA on Uratehtaan jäsenjärjestö ja Uratehtaan koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia. 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.