Ajankohta

2.9.2020 09:00 – 2.9.2020 12:00

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Webinaari tai verkkokoulutus
← Takaisin

Koulutuksessa puhutaan rahasta arjen ilmiönä ja siihen liittyvistä uskomuksista ja mystiikasta. Pääpaino on työelämän muutoksien vaikutus Sinun raha-arkeesi. Työelämän ja oman uran muutokset vaikuttavat väistämättä jollakin tavalla henkilökohtaiseen talouteen – tämä on hyväksyttävä ja ennakoitava mahdollisimman nopeasti erityisesti silloin, kun muutos on alaspäin: esim. jäädessäsi palkkatyöstä ansiosidonnaiselle päivärahalle ja näin ollen käytössä on enää 60-70 % aiemmista tuloista tai ottaessasi vastaan matalapalkkaisemman työn.

Käymme mm. läpi millaisilla periaatteilla, painotuksilla ja käytänteillä omaa/perheen arjen taloutta hallitaan ja miten varaudutaan yllätyksiin – ja jos yllätys on jo käsissä, miten henkilökohtaista taloutta suunnitellaan ja reagoidaan muuttuvaan tilanteeseen. Koulutuksessa käydään myös läpi konkreettinen tulo- ja menoarviomalli (kouluttajan budjettipohja), jonka saat käyttöösi.

Koulutuksen tavoitteena on, että hoksaat raha-arjessasi mahdolliset muutostarpeet ja koet voimaantumista ja hallinnan tunnetta raha-asioitasi kohtaan. Koulutus ei ole velka- tai sijoitusneuvontaa tai arjen säästövinkkejä, vaan oman talouden budjetointiin ja muutoshallintaan keskittyvä opastus käytännönläheisin opein ja valmiin budjettipohjan kera.

 

Valmentajana toimii Pia Klemetti. Pia on henkilöstöjohtamisen ja HR:n ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Hän on humanisti liike-elämässä – ja toisin päin. Hänellä on humanistinen korkeakoulututkinto, henkilöstöpäällikön pätevyys ja uraohjauksen erikoistumisopinnot. Päivätyössään Pia toimii kansainvälisen teknologia-alan kasvuyrityksen HR-johtajana.

Pian intohimo on rahataidot ja hän pitää missionaan rahapuheen mystifioinnin purkamista ja ihmisten voimaantumista arjen raha-asioissa. Pia puhuu rahasta neutraalisti, mahdollistajana, jonka kanssa toimitaan eri tavoin eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa. Lue Piasta lisää www.piaklemetti.com / https://www.linkedin.com/in/piaklemetti/.

 

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 26.8. klo 12.

Ilmoittautuminen Uratehtaan kautta: https://uratehdas.fi/tapahtumat/henkilokohtaisen-talouden-hallinta-muutoksessa/


Koulutuksen järjestää Pirkanmaalla toimiva Uratehdas. Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville. YKA on Uratehtaan jäsenjärjestö ja Uratehtaan koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia.