Ajankohta

6.11.2019 09:00 – 6.11.2019 12:00

Paikka

Kulttuuritalo, neuvottelutila Kultsa 1-3 Sturenkatu 4, Helsinki

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

Työnantaja etsii tiimiinsä hyvää ja osaavaa uutta työntekijää. Sinä olet sellainen, mutta miten tehdä vaikutus ja tuoda osaaminen esiin selkeästi ja vakuuttavasti? 

Koulutuksessa käydään läpi vaikuttavan viestinnän lainalaisuuksia sekä sitä, miten argumentoit vakuuttavasti omasta osaamisestasi ja asiantuntijuudestasi. Saat myös vinkkejä vakuuttavaan ja itsevarmuutta tuovaan puhetekniikkaan sekä oman persoonasi ja viestintätyylisi hyödyntämiseen työnhaussa. 

Koulutuksen jälkeen tiedät, miten teet vaikutuksen tulevaan työnantajaasi. 

 

Kurssin kouluttajana toimii puhevalmentaja ja viestinnän kouluttaja Terhi Meriläinen. Hänen erikoisosaamisalueisiinsa ja koulutusrepertuaarinsa kuuluu muun muassa vaikuttava viestintä, suostuttelu, puheella vaikuttaminen sekä argumentaatio- ja väittelytaidot. Voit tutustua Terhiin lähemmin http://www.vokomotiivi.fi/osuuskunta/terhi-2/

ja verkostoitua hänen kanssaan LinkedInissä https://www.linkedin.com/in/terhimerilainen/

 

Ilmoittautuminen Työnhakuveturin kautta: https://www.tyonhakuveturi.fi/event/vakuuta-ja-tee-vaikutus-vakuuttavuus-tyonhaussa/

Koulutus on suunnattu erityisesti työttömille työnhakijoille.

Työnhakuveturin valmennuksiin voivat osallistua kaikki YKAn esihenkilö- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Työnhakuveturin koulutuksista saat asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa tämän päivän työnhakuun. Tilaisuuksien aiheina on oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Samalla verkostoidut muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.