Ajankohta

24.4.2019 09:00 – 24.4.2019 12:00

Paikka

Akavatalo, Kellosilta 7, Itä-Pasila, Helsinki

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus← Takaisin

Kirsi Louhelainen Baronasta kertoo tekoälystä.

Tekoäly - mitä se tarkoittaa ja miten se toimii rekrytoinnissa ja tulevaisuuden työnhaussa?

  • Mitä tekoäly on ja mitä se ei ole?
  • Miten sitä hyödynnetään rekrytoinnissa nyt ja mitä ongelmia/etuja siitä saavutetaan?
  • Tulevaisuuden työnhaku tulee näyttämään hyvin erilaiselta – millaisia ovat uudet digitaaliset apurit?

Kirsi Louhelainen vastaa tekoälykehityksessä aiemmin Barona Groupina tunnetussa Bravedo-yhteisössä. Häntä innostaa maailman parantaminen älykkäillä teknologioilla. Louhelaisella on laaja kokemus erilaisten teknologiaympäristöjen suunnittelemisesta ja kehittämisestä muun muassa startupeille, vakuutusyhtiöille ja pankeille. Hän on toiminut ohjelmistokehittäjänä, arkkitehtinä sekä erilaisissa johtotehtävissä. Viime vuodet hän on keskittynyt uusiin teknologioihin, erityisesti tekoälyyn, ja niiden hyödyntämiseen työelämän murroksessa. 

Anna Välimaa Sitrasta kertoo elinikäisestä oppimisesta työelämässä.

Anna Välimaa työskentelee Sitrassa asiantuntijana Osaamisen aika -avainalueella ja vastaa poliittisesta yhteistyöstä sekä kansainvälisistä kontakteista. Lisäksi Anna tukee avainalueen viestintää ja sparraa sisältöjä. Sitran Osaamisen aika – Elinikäisestä oppimisesta kilpailukykyä ja hyvinvointia -avainalueen tavoitteena on tukea yhteiskunnallisia toimijoita Suomessa elinikäisen oppimisen kehittämiseksi. Linkki Sitran sivuille esittelyyn: https://www.sitra.fi/ihmiset/anna-valimaa/

Ilmoitautuminen Työnhakuveturin kautta: http://www.tyonhakuveturi.fi/event/tekoaly-ja-muuttuva-tyo/

Koulutus on suunnattu erityisesti työttömille työnhakijoille.

Työnhakuveturin valmennuksiin voivat osallistua kaikki YKAn esihenkilö- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Työnhakuveturin koulutuksista saat asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa tämän päivän työnhakuun. Tilaisuuksien aiheina on oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Samalla verkostoidut muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.