Ajankohta

5.9.2019 09:00 – 5.9.2019 16:00

Paikka

Helsingin Kulttuuritalo, Sturenkatu 4

Tapahtumaluokka

Koulutus
← Takaisin

Koulutuksessa pohditaan yhdessä työnhakua ja omaan tunneosaamista työnhaussa. Tarkastellaan myös osallistujien digiosaamisen vahvuuksia ja sitä, miten omia vahvuuksia voisi hyödyntää työnhaussa. Vahvuuksia voivat olla esimerkiksi tiedonhakutaidot tai vahvan arvo-osaamisen hyödyntäminen digiloikassa.  Päivän aikana täsmennetään yhdessä käsitystä siitä, millaiset tunnetaidot ovat työnhaussa tarpeen ja miten niitä voi vahvistaa. Pohditaan, miten lisätä rohkeutta ja jaksamista työnhaussa muutoksen pyörteissä.

Ilmoittautuminen 23.8.2019 mennessä Työnhakuveturin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/toimintaympariston_muutosten_ennakointi_ja_tunnetaidot_8210.

Ohjelma:

09.30             Aamukahvi
10.00             Mitä tunteet ovat
11.30             Millaisia tunnetaitoja työnhaussa tarvitaan?
12.00             Lounas
12.45             Millaisia puolustusmekanismeja minulla on ja mihin niitä tarvitaan?
13.45             Mikä minua motivoi työnhakuun
14.30             Kahvi
14.45             Digivahvuuteni ja niiden hyödyntäminen
16.00             Koulutus päättyy

Koulutus on suunnattu erityisesti työttömille työnhakijoille.

Työnhakuveturin valmennuksiin voivat osallistua kaikki YKAn esihenkilö- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Työnhakuveturin koulutuksista saat asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa tämän päivän työnhakuun. Tilaisuuksien aiheina on oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Samalla verkostoidut muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.