Ajankohta

28.8.2019 09:30 – 27.8.2019 16:00

Paikka

Akavatalo, Ope-neuvottelutila, Kellosilta 7 (Itä-Pasila)

Tapahtumaluokka

Koulutus
← Takaisin

Koulutuksessa tehdään eri alojen toimintaympäristöjen analyysi, jotta löydettäisiin kasvualoja ja piilotyöpaikkoja. Samalla hahmottuu myös muuttuvan työelämän osaamisvaatimukset. Työskentelyn aikana keskitytään erityisesti analysoimaan osallistujien digiosaamisen vaatimuksia ja keinoja vastata niihin.  Päivän aikana täsmennetään yhdessä käsitystä siitä, miten työelämän muutoksia seurataan ja miten päivittää osaamisensa sanottamista.  Tavoitteena on lisätä rohkeutta hakeutua uudenlaisiin tehtäviin.

 

Ohjelma:

09.30             Aamukahvi
10.00             Mihin toimintaympäristön analyysejä tarvitaan?
11.30             SLEPTE-anayysi
12.00             Lounas
12.45             SLEPTEstä nousevat osaamisvaatimukset ja niihin vastaaminen
14.30             Kahvi
14.45             Vahvuuteni ja erityisesti arvo-osaamiseni
16.00             Koulutus päättyy

 

Ilmoittautuminen 27.7.2019 mennessä Työnhakuveturin kauttahttps://www.tyonhakuveturi.fi/event/toimintaympariston-muutosten-ennakointi/

Koulutus on suunnattu erityisesti työttömille työnhakijoille.

Työnhakuveturin valmennuksiin voivat osallistua kaikki YKAn esihenkilö- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Työnhakuveturin koulutuksista saat asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa tämän päivän työnhakuun. Tilaisuuksien aiheina on oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Samalla verkostoidut muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.