Ajankohta

9.10.2019 09:00 – 9.10.2019 12:00

Paikka

Kulttuuritalo, neuvottelutila Kultsa 1-3 Sturenkatu 4, Helsinki

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

Työnhaku ja työelämä sisältävät tilanteita, joissa välillä on esiinnyttävä. Näihin tilanteisiin saattaa liittyä jännittämistä, mutta esiintymistilanteiden jännittäminen on luonnollista. Omaan jännittämiseensä tutustumalla sen kanssa oppii elämään, ja jännittämisestä voi saada myös potkua esiintymiseen. 

Koulutus antaa sinulle jännittämisen taustatekijöistä ja hallinnasta sekä erilaisista valmistautumisen tavoista. Luentomuotoisesta koulutuksesta huolimatta pääset myös keskustelemaan jännittämistilanteista. 

Koulutuksen jälkeen sinulla on rohkeutta hakea niitäkin työpaikkoja, joiden hakeminen ennen koulutusta tuntui liian jännittävältä. 

Kouluttaja Risto Härkönen on puhetekniikkaan ja esiintymisvarmuuteen erikoistunut puhevalmentaja. Hänellä on erityisosaamista mm. äänenkäytöstä ja tarinallisuuden hyödyntämisestä asiapuheessa. Voit tutustua Ristoon lähemmin osoitteessa http://www.vokomotiivi.fi/osuuskunta/risto/ ja verkostoitua hänen kanssaan LinkedInissä https://www.linkedin.com/in/harkonenristo

Koulutus on suunnattu erityisesti työttömille työnhakijoille.

Ilmoittautuminen Työnhakuveturin kautta: https://www.tyonhakuveturi.fi/event/esiintymisjannitys-kaverina-tyonhaussa/

 

Työnhakuveturin valmennuksiin voivat osallistua kaikki YKAn esihenkilö- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Työnhakuveturin koulutuksista saat asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa tämän päivän työnhakuun. Tilaisuuksien aiheina on oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Samalla verkostoidut muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.