Ajankohta

6.11.2019 17:00 – 6.11.2019 19:00

Paikka

YKAn toimisto, Mikonkatu 8, 9. krs, myös etäyhteys

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

 

Tiedätkö, miten kirjoitetaan kohdennettu työhakemuskirje, vaikka se olisikin avoin työhakemus? Tai mitä ovat ns. kipukirje tai tarvekirje? Työpajassa työstetään omaa kohdennettua tai avointa työhakemusta. Valmennukseen voi osallistua myös etäyhteydellä.

 

Valmennus on aktiivimalliyhteensopiva edellyttäen, että on tarkastelujaksosi aikana. Hyväksytty suoritus edellyttää aktiivista osallistumista ja oman työhakemuksen työstämistä, myös etäyhdellä osallistuttaessa. Etäyhdellä osallistuttaessa tehdään lisäksi reflektointitehtävä, joka lähetetään oman työhakemuksen kera lyhyesti kommentoitavaksi YKAn uravalmentajalle. Lisätietoja Aktiivimallista: https://www.yhteiskunta-ala.fi/edut-ja-palvelut/tyottomyysturva/aktiivimalliohjeet/

 

Valmentajana toimii Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara.

 

Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen. Osallistujia mahtuu mukaan 20 YKAn toimistolle ja 10 etäosallistujana.  

Huom! Saat ilmoittautuessasi kuittausviestin koulutuksesta sähköpostiisi. Säilytä kuittaus huolellisesti, sillä mahdollinen koulutuksen peruuttaminen tapahtuu kuittausviestistä löytyvällä linkillä.

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä etukäteen viimeistään 2 päivää ennen tilaisuutta. No show'sta veloitamme 50 euroa.

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.