Ajankohta

22.5.2019 16:00 – 22.5.2019 18:00

Paikka

YKAn toimisto, Mikonkatu 8, 9. krs, myös etäyhteys

Tapahtumaluokka

Koulutus
← Takaisin

 

KOULUTUS SIIRTYY SYKSYLLE 2019! 

 

Tiedätkö, miten kirjoitetaan kohdennettu työhakemuskirje, vaikka se olisikin avoin työhakemus? Tai mikä on ns. kipukirje? Työpajassa työstetään omaa kohdennettua tai avointa työhakemusta. Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. 

 

Valmennus on aktiivimalliyhteensopiva edellyttäen, että tarkastelujaksosi on alkanut 1.4.2019, tai sen jälkeen. Hyväksytty suoritus edellyttää aktiivista osallistumista ja oman työhakemuksen työstämistä, myös etäyhdellä osallistuttaessa. Etäyhdellä osallistuttaessa tehdään lisäksi reflektointitehtävä, joka lähetetään oman työhakemuksen kera lyhyesti kommentoitavaksi YKAn uravalmentajalle. Lisätietoja Aktiivimallista: https://www.yhteiskunta-ala.fi/edut-ja-palvelut/tyottomyysturva/aktiivimalliohjeet/

 

Valmentajana toimii Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara.

 

Kahvitarjoilu klo 15.30 alkaen. Osallistujia mahtuu mukaan 25 YKAn toimistolle ja 10 etäosallistujana.  

Koulutukset ovat YKAn jäsenille ilmaisia.

Huom! Saat ilmoittautuessasi kuittausviestin koulutuksesta sähköpostiisi. Säilytä kuittaus huolellisesti, sillä mahdollinen koulutuksen peruuttaminen tapahtuu kuittausviestistä löytyvällä linkillä.

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä etukäteen viimeistään 2 päivää ennen tilaisuutta. No show'sta veloitamme 50 euroa.

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.