Ajankohta

19.3.2020 17:00 – 19.3.2020 19:00

Paikka

YKAn toimisto, Mikonkatu 8 A

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

HUOM! Koronavirustilanteen takia koulutus 19.3. järjestetään vain verkossa. Kaikille ilmoittautuneille on ilmoitettu asiasta sähköpostilla, ja webinaarilinkki lähetetään myöhemmin tällä viikolla.

Tunnetko jo uuden työaikalain?

Uusi työaikalaki astui voimaan vuoden alussa. Järjestämme neljän paikkakunnan kiertueen, joka alkaa Helsingissä 19.3. Kunkin tilaisuuden aluksi kuullaan YKAn paikallisyhdistyksen puheenvuoro, jonka jälkeen neuvottelupäällikkö Petri Toiviainen alustaa lyhyesti ajankohtaisesta työ- ja virkaehtosopimustilanteesta. Työaikalain valmistelussa mukana ollut asianajaja Esa Schön pitää esityksen uudesta vuoden 2020 voimaan tulleesta työaikalaista. Lopuksi on vielä aikaa yleisökysymyksille. Tilaisuuksissa on tarjolla myös pientä iltapalaa. Helsingin tilaisuuteen 19.3. klo 17-19 voi osallistua myös etänä, ja kyseinen tapahtuma tallennetaan ja on jälkikäteen katsottavissa webinaarikirjastossa.

Ilmoittaudu Helsingin tilaisuuteen perjantaina 13.3. klo 16.15 mennessä. Huom! YKAn koulutustilaan Helsingissä (Mikonkatu 8 A, 9. krs) mahtuu 35 osallistujaa. 

Ilmoittaudu tästä!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.