Ajankohta

21.11.2019 17:00 – 21.11.2019 20:00

Paikka

Goforen toimisto, Urho Kekkosen katu 7 B, 8. krs

Tapahtumaluokka

Koulutus
← Takaisin

 

Koulutus on täynnä, kiitos valtavasta mielenkiinnosta! Voit ilmoittautua varasijalle. Pyrimme järjestämään koulutuksen uudestaan keväällä 2020.

Koulutuksessa tutustutaan tekoälyn perusteisiin ja yhteiskunnassa vallitseviin tekoälyn ja rinnakkaisten teknologioiden hyödyntämisen mahdollisuuksiin, sekä tiedon käyttöön liittyvien lakien ja etiikan kehitystyöhön.

Tutustumme edistyneen analytiikan laskentaan käytännön esimerkein. Aikaisempi analytiikkakoulutus ei ole tarpeen. Perinteisillä analytiikkatyökaluilla työskenteleville (esim. SPSS) kurssi antaa uuden näkökulman analytiikan mahdollisuuksiin.

Koulutuksen jälkeen osallistuja tunnistaa erilaiset edistyneen analytiikan ja tekoälyn käyttömahdollisuudet omassa työssään, ja tiedostaa tiedon hyödyntämisen reunaehdot yhteiskunnassa. Suosittelemme koulutusta kaikille tietopohjaisesta päätöksenteosta kiinnostuneille asiantuntijoista johtajiin.

Ohjelma:

  • 16:30 – kahvitarjoilu
  • 17:00 – edistynyt analytiikka ja moderni tietokäsitys
  • 17:30 -  tekoälyn perusteet; ml. kehitystyön esimerkkejä yhteiskunnan eri sektoreilta
  • 18:30 – ohjelmistorobotiikkaa (RPA) ja chatbotit
  • 19:15 – datan juridiikkaa ja etiikkaa; tiedonhallintalaki, tiedon toisiokäyttö, turvallisuusasiat, eettisten periaatteiden kehittäminen

Ohjelma on viitteellinen. Illan aikana pidetään pari 5 min taukoa.

Kouluttajana toimii Pasi Lehtimäki, TkT, johtava konsultti, Data-analytiikka & Johtaminen, Gofore Oyj

Pasi on kokenut analytiikan, ohjelmistokehityksen ja johtamisen asiantuntija. Vahvan pohjan analytiikkaosaamiselle antaa tohtorin tutkinto Aalto yliopistossa, tietotekniikan osastolta, jossa Pasi on opiskellut tietotekniikkaa ja tutkinut analytiikkaa. Hänen vahvuuksiaan ovat laaja osaaminen analytiikan mentelmistä, kehitysprosesseista ja analytiikan käytännön sovelluksista. https://www.linkedin.com/in/pasilehtimaki/

Lisätietoa koulutuksesta: Petri Takala, petri.takala@gofore.com, p. 040 563 6272

 

Osallistujia mahtuu mukaan 50.  

Huom! Saat ilmoittautuessasi kuittausviestin koulutuksesta sähköpostiisi. Säilytä kuittaus huolellisesti, sillä mahdollinen osallistumisen peruuttaminen tapahtuu kuittausviestistä löytyvällä linkillä.

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä etukäteen viimeistään 2 päivää ennen tilaisuutta. No show'sta veloitamme 50 euroa.

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lisätietoja YKAn koulutuksista ja valmennuksista: Heini Hult-Miekkavaara heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Ilmoita joko jäsennumerosi tai syntymäaikasi jäsenyyden tunnistamiseksi.
YKA pyrkii olemaan toiminnassaan hiilinegatiivinen vuoteen 2022 mennessä, joten tarjoilumme on lähtökohtaisesti lihaton.