Ajankohta

12.2.2020 17:00 – 12.2.2020 20:00

Paikka

Goforen toimisto, Urho Kekkosen katu 7 B, 8. krs

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

Kiitos valtavasta mielenkiinnosta! Tilaisuus tuli täyteen vain muutamassa tunnissa. Järjestämme tekoälykoulutuksen myöhemmin keväällä hieman toisenlaisena toteutuksena. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi ilmoittautumalla tähän varasijalle, niin lähetämme sinulle tiedon toisesta koulutuksesta heti, kun se varmistuu. Tähän koulutukseen voi myös vapautua peruutuspaikkoja.

 

Koulutuksessa tutustutaan tekoälyn perusteisiin ja yhteiskunnassa vallitseviin tekoälyn ja rinnakkaisten teknologioiden hyödyntämisen mahdollisuuksiin, sekä tiedon käyttöön liittyvien lakien ja etiikan kehitystyöhön.

Tutustumme edistyneen analytiikan laskentaan käytännön esimerkein. Aikaisempi analytiikkakoulutus ei ole tarpeen. Perinteisillä analytiikkatyökaluilla työskenteleville (esim. SPSS) kurssi antaa uuden näkökulman analytiikan mahdollisuuksiin.

Koulutuksen jälkeen osallistuja tunnistaa erilaiset edistyneen analytiikan ja tekoälyn käyttömahdollisuudet omassa työssään, ja tiedostaa tiedon hyödyntämisen reunaehdot yhteiskunnassa. Suosittelemme koulutusta kaikille tietopohjaisesta päätöksenteosta kiinnostuneille asiantuntijoista johtajiin.

Ohjelma:

  • 16:30 – kahvitarjoilu
  • 17:00 – edistynyt analytiikka ja moderni tietokäsitys
  • 17:30 -  tekoälyn perusteet; ml. kehitystyön esimerkkejä yhteiskunnan eri sektoreilta
  • 18:30 – ohjelmistorobotiikkaa (RPA) ja chatbotit
  • 19:15 – datan juridiikkaa ja etiikkaa; tiedonhallintalaki, tiedon toisiokäyttö, turvallisuusasiat, eettisten periaatteiden kehittäminen

Ohjelma on viitteellinen. Illan aikana pidetään pari 5 min taukoa.

Kouluttajana toimii Pasi Lehtimäki, TkT, johtava konsultti, Data-analytiikka & Johtaminen, Gofore Oyj

Pasi on kokenut analytiikan, ohjelmistokehityksen ja johtamisen asiantuntija. Vahvan pohjan analytiikkaosaamiselle antaa tohtorin tutkinto Aalto yliopiston tietotekniikan osastolta, jossa Pasi on opiskellut tietotekniikkaa ja tutkinut analytiikkaa. Hänen vahvuuksiaan ovat laaja osaaminen analytiikan mentelmistä, kehitysprosesseista ja analytiikan käytännön sovelluksista. https://www.linkedin.com/in/pasilehtimaki/

Lisätietoa koulutuksesta: Petri Takala, petri.takala@gofore.com, p. 040 563 6272

Koulutuksesta sanottua:

"Käytännönläheisin tekoäly-tilaisuus, jossa olen ollut! Oli todella mukavaa kuunnella puhujia, jotka ovat aidosti alansa asiantuntijoita. Tilaisuus oli myös todella hyvin rakennettu lyhyiden ja selkeiden osuuksien ympärille."

"Ensimmäinen tekoälykoulutus, johon olen osallistunut, jossa tekoälystä ei puhuta kuin herätysliikkeessä pelastuksesta. Todella asiapitoinen, selkeä ja ymmärrettävä koulutus."

---

Osallistujia mahtuu mukaan 50. 

Huom! Saat ilmoittautuessasi kuittausviestin koulutuksesta sähköpostiisi. Säilytä kuittaus huolellisesti, sillä mahdollinen osallistumisen peruuttaminen tapahtuu kuittausviestistä löytyvällä linkillä.

Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä etukäteen viimeistään 2 päivää ennen tilaisuutta. No show'sta veloitamme 50 euroa.

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lisätietoja YKAn koulutuksista ja valmennuksista: Heini Hult-Miekkavaara heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.