Ajankohta

12.2.2019 17:00 – 12.2.2019 20:00

Paikka

Goforen toimisto, Urho Kekkosen katu 7 B, Helsinki

Tapahtumaluokka

Koulutus
← Takaisin

 

 

Kiitos valtaisasta mielenkiinnosta! Työpaja on valitettavasti täynnä.

 

Kiihtyvä muutos ja kilpailu ovat nyt osa yritystoiminnan ja talouden arkipäivää, ja yksilöllisen innostuksen ylläpitäminen ja ihmiskeskeinen johtaminen nousevat organisaatioiden menestyksessä avainasemaan. Tutkimuksissa on todettu, että työssä koettu sisäinen motivaatio vahvistaa oppimista, lisää toiminnan tehokkuutta, parantaa laatua, nostaa asiakaskokemusta ja on tärkeä perusta kaikelle toiminnan kehittämiselle ja innovaatioille.

  • Tämän työpajan aikana perehdymme siihen, mistä sisäinen motivaatio syntyy. Opimme, miksi sisäinen motivaatio on keskeistä hyvinvoinnin kannalta, miten sisäinen motivaatio toimii ja miten siihen voidaan vaikuttaa.
  • Osallistujat saavat työkaluja oman motivaationsa johtamiseen ja työyhteisön toimintatapojen kehittämiseen.
  • Tavoitteena on ymmärtää, kuinka omaa sisäistä motivaatiota voidaan johtaa sekä paikantaa itseä rajoittavat uskomukset, jotka estävät meitä menemästä eteenpäin.

 

Kouluttajana toimii Filosofian Akatemian Eero Lahtinen.

Koulutus toteutetaan yhteystyössä Gofore Oyj:n kanssa, joka on yrityksenä panostanut henkilöstökulttuuriin, joka tukee yksilöllistä kehittymistä ja itseohjautuvuutta.

Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen.

Huom! Saat ilmoittautuessasi kuittausviestin koulutuksesta sähköpostiisi. Säilytä kuittaus huolellisesti, sillä mahdollinen koulutuksen peruuttaminen tapahtuu kuittausviestistä löytyvällä linkillä.


Osallistujia mahtuu mukaan 50. Koulutukset ovat YKAn jäsenille ilmaisia. Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä etukäteen viimeistään 2 päivää ennen tilaisuutta. No show'sta veloitamme 50 euroa.

Lisätietoja: Heini Hult-Miekkavaara, heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi p. 010 231 0365.

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.