Ajankohta

25.4.2019 17:00 – 25.4.2019 19:00

Paikka

YKAn toimisto, Mikonkatu 8, 9. krs; myös etäyhteys

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

Onko oman CV:si päivittämisestä jo tovi? Vai kaipaatko muuten vain kommentointia CV:stäsi? Tule työstämään CV:täsi uravalmentajan johdolla. 

Katsomme erilaisia CV-malleja ja käymme läpi sen tärkeimmät osat ja sisällöt. Opit myös käyttämään CV:täsi oman osaamisen hahmottamisen ja dokumentoinnin työkaluna.

Koulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. 

 

Valmennus on aktiivimalliyhteensopiva edellyttäen, että tarkastelujaksosi on alkanut 1.4.2019 tai sen jälkeen. Hyväksytty suoritus edellyttää aktiivista osallistumista ja oman CV:n työstämistä, myös etäyhdellä osallistuttaessa. Etäyhdellä osallistuttaessa tehdään lisäksi reflektointitehtävä, joka lähetetään oman CV:n kanssa lyhyesti kommentoitavaksi YKAn uravalmentajalle. Lisätietoja Aktiivimallista: https://www.yhteiskunta-ala.fi/edut-ja-palvelut/tyottomyysturva/aktiivimalliohjeet/

 

Valmentajana toimii Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara.

 

Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen.

Osallistujia mahtuu mukaan 25 YKAn toimistolle ja 10 etäosallistujana.  

Koulutukset ovat YKAn jäsenille ilmaisia.

 

Huom! Saat ilmoittautuessasi kuittausviestin koulutuksesta sähköpostiisi. Säilytä kuittaus huolellisesti, sillä mahdollinen koulutuksen peruuttaminen tapahtuu kuittausviestistä löytyvällä linkillä.


Osallistumisen peruuttaminen tulee tehdä etukäteen viimeistään 2 päivää ennen tilaisuutta. No show'sta veloitamme 50 euroa.

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.