Ajankohta

1.4.2020 – 31.5.2020

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

YKA tarjoaa jäsenilleen hyvinvointikumppanimme Aleksi Litovaaran kahdeksan viikon mindfulness -verkkokurssin -50% hintaan (alennettu hinta 29,50€ on voimassa 31.5.2020 asti)

 

 

Oletko halunnut osallistua mindfulness-kurssille, mutta ne eivät ole sopineet aikatauluusi? 

Nyt voit vahvistaa stressinhallintaa ja opetella mindfulness-taitoja omassa rauhassa, missä ja milloin haluat! 8 viikon aikana tulet oppimaan 27 eri mindfulness-harjoitusta!

Mindfulness on luonnollinen ja tieteellisesti hyväksi havaittu tapa vahvistaa stressinhallintaa, keskittymiskykyä sekä hyvinvointia. Se auttaa meitä kohtaamaan viisaammin erilaiset ajatukset, tunteet ja tilanteet. Mindfulnessia harjoitetaan työpaikoilla, sairaaloissa ja kouluissa ympäri maailmaa.

 

Kenelle 8 viikon mindfulness-verkkokurssi on tarkoitettu?

Mindfulness-verkkokurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aivojen suorituskyvyn ja immuunipuolustusjärjestelmän vahvistamisesta, oman hyvinvoinnin sekä läsnäolevan liikunnan monipuolisesta lisäämisestä.

MITÄ OPIT?
Keinoja, miten elää hyvää elämää tässä ja nyt, omana itsenäsi vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa.

MITEN?
Teemme videoiden ja mp3-äänitiedostojen avulla lyhyitä mindfulness-harjoituksia, jotka voit ottaa saman tien käyttöön arjessasi rauhoittuaksesi ja keskittyäksesi paremmin esim. työpaikalla, kassajonossa, liikkuessasi tai kotona omassa rauhassa. Kurssin seuraaminen onnistuu helposti puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 

8 viikon mindfulness-verkkokurssin hyödyt

Mindfulness-tietoisuustaitojen avulla pääset oman potentiaalisi, vahvuuksiesi ja voimavarojesi äärelle. Nämä taidot lisäävät tunneälyä, luovuutta, keskittymiskykyä, stressinhallintaa, rentoutta ja taitoa voittaa masennus. Tieteellisesti on tutkittu, että mindfulness-taidot voivat lieventää kipua, parantaa unta ja vahvistaa terveyttä monin eri tavoin. Samalla menneisyydestä ja tulevaisuudesta huolehtiminen vähenevät ja energiaa vapautuu keskittymiseen ja arjesta iloitsemiseen.

TYÖSSÄ tietoisuustaidot auttavat sinua keskittymään juuri nyt tekeillä olevaan asiaan. Tuloksesi ja tehokkuutesi voivat parantua, kun mielesi ei seikkaile menneisyydessä, tulevaisuudessa tai useiden eri tehtävien välillä. Mindfulness mahdollistaa uusia ajatusmalleja ja suhtautumistapoja sekä auttaa ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidoissa.

VAPAA-AIKANA lataudut ja rentoudut, kun osaat olla oikeasti läsnä ystävien ja harrastusten parissa ja täten myös nautit niistä enemmän. Menneiden asioiden turha märehtiminen vähenee.

URHEILLESSA tilanteen nollaamiskyky epäonnistumisen jälkeen paranee, aistit kehosi viestit paremmin ja huippusuoritus tulee yhä todennäköisemmäksi, kun tietoisuutesi sekä itsetuntemuksesi kasvaa. Flow-tilaan pääseminen helpottuu.

 

Mindfulness-verkkokurssiin kuuluu 8 kpl viikon välein avautuvaa valmennusvideota (kestoltaan n. 30-60 minuuttia). Videoilla valmennan sinut mindfulnessin maailmaan tietopakettien ja 27 erilaisen mindfulness-harjoituksen avulla. Voit kuunnella harjoituksia myös mp3-äänitiedostoina.

Lisäksi saat joka viikko tietopaketin erillisenä pdf-tiedostona sekä harjoitusohjeet seuraavan viikon ajaksi. Kun tallennat materiaalit omalle koneellesi, voit palata niihin aina kun haluat. Lähde mukaan vahvistamaan läsnäoloasi ja hyvinvointiasi! Aiempaa kokemusta mindfulnessista ei vaadita.

Aleksi Litovaara on tunnettu mindfulnesskouluttaja. Hän on pitänyt aiheesta koulutuksen YKAn jäsenille, ja puhunut aiheesta Yhteiskuntatieteilijäpäivässä 2019. Aleksi haluaa vahvistaa suomalaisten työhyvinvointia ilon ja innostuksen kautta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämänkaaren huomiointi korostuvat työurien pidetessä. Aleksi haluaakin tarjota ihmisille eväitä uusiutumiskykyyn ja palautumiseen ja olla mukana kehittämässä työkulttuuria motivoivaan, myötätuntoiseen ja vahvuuksien kautta toimivaan suuntaan. YKA on jäsentensä hyvinvoinnin kumppani: haluamme edistää ja tukea jäsentemme urahyvinvointia, työelämätaitoja ja osaamista erilaisissa uratilanteissa.

 

Hanki kurssi ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella. 

Lisätietoa: 

https://aleksilitovaara.com/alasivut/8-viikon-mindfulness-verkkokurssi-erityisajan-alennus-yka.html

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Anna joko jäsennumerosi tai syntymäaikasi jäsenyyden varmistamiseksi.